Om Sanosil Norge AS

Sanosil Norge AS leverer de kjente og bærekraftige Sanosilproduktene i Norge. Vårt hovedfokus er å skape verdi for våre kunder ved å sikre trygge og kostnadseffektive løsninger for vannbehandling.

Sanosil Norge

Rene overflater og rent vann er avgjørende for å sikre funksjonalitet og trygg drift. Sanosil har levert produkter til det norske markedet i over 10 år, og har bred erfaring med levering til store industrikunder. Vi sikrer kvalitetsprodukter, samtidig som vi tar vare på miljøet.

Sanosils produkter er det eneste hydrogenperoksid/sølv biocidet i tråd med EUs Artikkel 95 liste over biocider.

Vi er opptatt av å yte god service, trygghet og rask levering – og hjelper deg gjerne med spørsmål og hjelp!

Litt om historien til Sanosil

I 1980 oppdaget en ung sveitsisk kjemiker at alle desinfeksjonsmidler på markedet enten hadde kort levetid eller var skadelige for miljøet. Han startet å forske på en stabil blanding av de effektive desinfeksjonsmidlene hydrogenperoksid og sølv ved Universitetet i Zürich. Etter lang tid med forskning fremstilte han verdens første stabile hydrogenperoksid-sølv blanding. Produktet ble godkjent av både myndigheter, patentkontoret og eksperter, og i 1982 ble Sanosil grunnlagt.

Sanosil Norge er stolte over å være en del av Sanosilgruppen, og å kunne tilby effektive produkter til det norske markedet. Det er med glede og engasjement at vi tilbyr Sanosil sitt brede sortiment av produkter i vår nettbutikk.